Merhabalar



Merhaba ben Onur. Hatay' da doğup büyüdükten sonra Kayseri'de Elektrik-Elektronik Mühendisliğini 2016'nın Mart ayında bitirdim. Manisa'da askerliğimi tamamlayıp. Konya'da 2017'nin Mart ayında çalışmaya başladım. Sırasıyla, Manisa, Kırıkkale, Sivas' da ve son olarakta Afyonda çalışma fırsatı buldum. Şimdi ise memleketim Hatay'da ikamet etmekteyim.

Her zaman yazarlara hayran kalmışımdır bu kadar sayfayı nasıl doldurabiliyor diye. Ama zaman geçtikçe anlıyorum ki insanın zekâsı, kabiliyeti ve hafızası bunlara engel değil isteyince herşey olabiliyor. Yoksa yazılabilir miydi 129 milyondan fazla kitap? Hayatta kalabilir miydi insan zekasız? Teknoloji ilerleyebilir miydi akılsız? İnsanlığın sınırı yok!

Daha neler göreceğiz şu dünyada daha neler olacak. Unutmayalım ki dünyada bulunamıyacak tek şey kıyamet tarihini bulabilmek ve bunu engelleyebilmek. Ee o zaman bu nasıl olacak geriye kalanlar nasıl bulunacak? İşte cevabı: bu güne kadar tecrube edilenlerin terubelerinden faydalanarak Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. İnsannın ömrü yetebilir miydi en baştan tecrube etmeye. ''Başkasının tecrubesinden yararlanandan daha akıllı insan yoktur'' demişler boşuna mı?

Sözü fazla uzatmayalım. Elektrik, elektronik, enerji, teknolojinin yanı sıra mühendislerin sıkıntılarından ve diğer birçok konuda paylaşımlar yapıyorum. Öneri ve görüşleriniz için iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Faraday Kafesi

128 Adımda Ergonomik Kontrol Noktaları (In Step 128 Releases in Ergonomic Points)